Suna acum!Contact

FORGOT YOUR DETAILS?

CAZARE

FACILITATI CAMERE

4 camere duble si un apartament

Wi-fi

Televizor

Baie in camera

Uscator de par

Incalzire centrala

Camere cu balcon

CAZARE

FACILITATI CAZARE

Acces bucatarie

Gradina/curte

Parcare

Terasa

Piscina

Sauna

CAZARE

GALERIE FOTO CAMERE

 Piscina si sauna la Pensiunea Edelweiss, Putna

Pensiunea noastra beneficiaza de sauna si piscina pentru a va bucura din plin de vacanta!

Pensiunea Edelweiss Putna

Pensiune agroturistica mica, cu patru camere si un apartament, proiectata dupa un concept ”neotraditional” sau, mai exact, posttraditional, diferit de traditionalului rustic (care presupune constructii din busteni, cu mobilier lucrat cu toporul și drujba). Cele cateva elemente de factura traditionala (piatra, lemn, metal, funie de canepa) sunt explorate subtil, subliniindu-se valentele elegantei lor.

Locul unde este amplasata constructia a inspirat coloristic camerele ce au o lumina aparte, creata si prin paleta luminoasa a materialelor utilizate, perdelele voal si draperiile gri pal. Mobilierul este unul elegant, trimitand spre rafinamentul constructiilor manastiresti. Atmosfera generala este una de relaxare, asa cum trebuie sa fie într-o locatie de vacanta din Bucovina.

Testimoniale

Totul la superlativ. Bunul gust e la el acasa. Decorurile rustice imbinate cu cele moderne, atmosfera primitoare, mirosul de curatenie, piscina, intimitatea, camere frumos mobilate, bai spatioase, terase spatioase.

V. Oana

Este impresionant felul în care au fost alese toate decorurile rustice, dar moderne în acelasi timp. Un timp plăcut de petrecut într-o pensiune care păstrează specificul locului și relaxant datorită amenajărilor în acest sens. Felicitări !

Ivaniciuc Loredana

Locul perfect pentru o vacanta de calitate. Foarte frumos amenajata. Ce sa va mai spun, ne-am simtit extraordinar! Multumim mult pentru tot. Vom reveni de fiecare data cu placere!

A. Simona

TOP